Welkom

koorleden

Koor “Once More” is een gezellig gemengd koor afkomstig uit Creil en omgeving. In 2023 bestaat het koor al weer 24 jaar. In deze 24 jaar is er een hechte groep ontstaan waarin de gezamenlijke passie om te zingen enthousiast wordt uitgedragen. Gezelligheid en plezier is belangrijk en door onszelf af en toe uit te dagen blijft het koor ook geïnspireerd en gemotiveerd! 

Momenteel heeft “Once More” 33 leden: 6 bassen, 5 tenoren, 11 alten en 12 sopranen. Sinds de oprichting heeft het koor 3 dirigenten gehad. Sinds enkele jaren hebben we een vaste begeleidster op piano bij optredens.

Het koor is van alle markten thuis, er wordt zowel geestelijk als werelds repertoire gezongen. Ook wordt er regelmatig medewerking verleend aan evenementen zoals zingen bij dorpsaangelegenheden, kerkvieringen, bij rouw & trouw. Daarnaast nemen we ook deel aan gezellige of goede doelen evenementen, in de polder maar ook daar buiten.

1 x per 2 jaar organiseren we een wat groter project bv een Kerstconcert of een concert mmv van diverse muzikanten, orkest of muziekkorps. Het repertoire wordt met zorg uitgezocht door een liedcommissie in samenspraak met de dirigent. De repetitieavond is wekelijks op woensdag, in de Ontmoetingskerk in Creil (NOP) van 19.45 tot 22.00 uur. Op de eerste woensdag van de maand speelt onze pianiste mee en hebben we een gezellige nazit.

Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met Voorzitter Henk v.d. Woude. Telefoon 0653319031 of U kunt mailen naar kooroncemore@gmail.com

Wilt u nog meer weten over het koor, klik dan op een button in de menubalk.