Welkom

Koor “Once More” is een gezellig gemengd koor in Creil…. Noordoostpolder.
Opgericht in 1999. De 29 leden van het koor zingen voor hun plezier.
Sinds 2008 staat het koor onder leiding van dirigent Ronny Weijs uit Zwartsluis.
Martine van Atten begeleidt het koor op de piano.

Het koor is breed inzetbaar. We zingen in RK-vieringen in de Noordoostpolder of in diensten van de protestantse kerk. Op verzoek zingen we in een rouwdienst of bij een trouwerij. We organiseren regelmatig een concert soms  met een ander koor ,of met een fanfare orkest.

Eens in de twee jaar organiseren we iets speciaals met de Kerst:                                                   een Kerstconcert of  een Kerstwandeling door het dorp.                                                                   Het repertoire is daardoor heel divers en bestaat uit:  liedjes uit musicals, licht klassiek, diverse missen, maar ook top-40 hits. We zingen Engels, Latijn en Nederlands

De repetitieavond is wekelijks op woensdag. In de Ontmoetingskerk in Creil van 19.50 tot 22.00 uur. Op de eerste woensdag van de maand hebben we een gezellige nazit. We zijn altijd op zoek naar meer leden. Met name tenoren en bassen worden uitgenodigd eens mee  te zingen op een repetitieavond. Neem contact op met onze voorzitter Roelfien Wuestenenk!

 

Wilt u nog meer weten over het koor, klik dan op een button in de menubalk.